.NET tanker & tips

.Net, jQuery og andre nørdede emner

Tving IE compability mode off

April 25
by steffen 25. April 2014 12:01

Jeg løb for nyligt ind i et problem, hvor Internet Explorer 9's compability mode som standard var slået til, hvis man gik på intranet sider. Det gav mildest talt nogle forfærdelige konsekvenser for Bootstrap layoutet som jeg bruger til siden.

Heldigvis er det relativt nemt at angive i HTML-dokumentets HEAD sektion, hvilken rendering metode der skal benyttes. Ved at tilføje nedenstående meta tag, kan man angive til IE, hvilken rendering der skal benyttes.

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=9" />

Ovenstående angiver at IE skal rendere siden som IE 9. Man kan også angive at IE altid skal bruge den nyeste rendering:

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge" />

"edge" angiver at der altid skal benyttes den nyeste rendering, men man skal bruge denne indstilling varsomt, da det potentielt kan have konsekvenser når der kommer en ny version af IE, hvor renderingen af indholdet på siden ændrer sig ift. ældre versioner. 

Ovenstående er fundet på Stack Overflow.

Tags: , ,

General

blog comments powered by Disqus